Pendapatan Pertama Toneexcel

Bagai mana cara mudah menghasilkan pendapatan pertama kita didalam program wow toneexcel ini.

Salam sejahtera salam ceria. Pertama sekali saya ucapkan terima kasih kerana membaca artikel di blog ini.

http://rahsiasen.blogspot.com/2015/10/pendapatan-pertama-toneexcel.html


Pertama sekiranya anda sudah mendaftar didalam program ini tahniah saya ucapkan kerana anda menjadi sebahagian ahli kami, jika belum anda boleh mendaftar secara online disini dan juga boleh menghubungi saya melalui cara cara yang anda rasa ia mudah bagi anda.

Jika anda menghubungi saya, ada tawaran harga istimewa yang akan menanti anda.

Kedua dapatkan laman web ahli anda dengan memasukkan nama dan nombor ahli anda di disini

Ketiga promosikan laman web yang diberi secara percuma untuk mendapatkan keahlian baru, atau anda boleh memperkenalkan program ini kepada ahli keluarga terlebih dahulu. Caranya mudah terangkan kelebihan dan kebaikan yang ada didalam program ini, jika mereka meminati, kekalkan nombor lama yang sediada, anda boleh menukarkannya disini supaya ia sentiasa digunapakai oleh ahli keluarga anda.

Keempat login  kedalam laman web rasmi syarikat iaitu ToneExcel.com. Login id anda adalah nombor ic, password adalah 1234, boleh ditukar kemudian dan isikan butiran peribadi anda, seperti nama pewaris, maklumat bank untuk kegunaan pembayaran komisen dan sebagainya yang di minta oleh pihak syarikat Toneexcel kepada anda.

http://rahsiasen.blogspot.com/2015/10/pendapatan-pertama-toneexcel.html


Sebenarnya di laman web rasmi syarikat juga boleh membuat pertukaran untuk menggunakan nombor lama, dan disitu juga anda boleh melihat komisen tajaan, komisen tahunan, komisen bulanan, komisen top up, cash back yang diberi kepada ahlinya dan butiran id ahli dibawah penajaan anda.

Apa yang membuat saya rasa selesa menggunakan talian ini bukan semata mata wang ringgit, sebab banyak lagi kelebihan yang belum sempat saya kongsikan didalam blog ini, seperti insuran percuma, data internet percuma, rangkaian telco juga amat memuaskan saya, jika ingin menghasilkan wang melalui program ini, ia adalah cara untuk bebas dari masalah kewangan anda.

"Alang alang dah buat.. Biar sampai jadi" tau..

Untuk pendapatan pertama anda didalam program ini, sudahpun berada didalam cash back laman web rasmi syarikat iaitu www.toneexcel.com cuma jumlahnya sahaja yang sedikit.

"Sikit sikit lama lama jadi bukit" betul ke!

Sekiranya anda menghadapi masalah pendaftaran dan untuk mendapatkan SIM Kad ini boleh terus menghubungi saya di talian 019-4273360, insyaallah saya akan bantu mana yang boleh, didalam program ToneExcel ini.

Saya tidak memaksa anda menyertai program ini dan juga tidak menghalang anda untuk mencuba dahulu. Nak tahu kenapa mereka selalu gagal didalam percubaan pertama? baca disini

Semoga artikel ini bermanfaat buat anda dan rakan rakan yang lain.

4 Responses to "Pendapatan Pertama Toneexcel"

 1. tahniah.. dah banyak dengar tentang tone excel ni

  BalasPadam
  Balasan
  1. memang betul tu... banyak juga yang sudah menyertai ToneExcel.. ahli mereka juga sudah hampir 1 juta.. tapi masih ada peluang kerana pelanggan telepon bimbit seramai 40 juta di malaysia.. hanya 000.1% sahaja.. yang menggunakan Toneexcel, masih ada 39 juta bakinya..

   Padam
 2. Tahniah bro..dah merasa income pertama

  BalasPadam